Trainingen voor professionals

De trainers van de MEE Academie Noord kunnen al hun trainingen ook online aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden.

Vanuit MEE Academie Noord trainen wij professionals om effectief te werken met mensen met een (meestal niet zichtbare) beperking. Deze trainingen verzorgen wij bij gemeenten, bedrijven en (zorg)instellingen. “Iedereen succesvol helpen, dat geeft jou meer voldoening in je werk.
Wij dragen kennis over, vergroten het bewustzijn van deelnemers en helpen vaardigheden te versterken. De werkvormen die wij gebruiken zijn activerend, creatief en afwisselend. Afhankelijk van de training zetten wij een ervaringsdeskundige of trainingsacteur in.

 

Tijdens één van onze trainingen hebben we deze video gemaakt. Met dank aan Janneke Klokkers, coach Meedoen bij de gemeente Groningen.

 

Wij bieden momenteel de volgende basis- en vervolgtrainingen aan rond Herkennen van en omgaan met mensen met een beperking:

Trainingen op het gebied van seksuele gezondheid bij mensen met een beperking:

  • Training Seks & Zo
  • Basistraining Methodiek van het vlaggensysteem. Het Vlaggensysteem stimuleert gezond seksueel gedrag en draagt bij aan het voorkómen en terugdringen van seksueel grensoverschrijdend gedrag onder kinderen en jongeren.

Onze trainingen kunnen we ook op maat aanbieden.

De meeste van onze trainingen zijn bij diverse beroepsverenigingen geaccrediteerd. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.

Wij verzorgen ook consultatie & advies, intervisie en ondersteuning bij casuïstiek, zowel in teamverband als individueel.

Heeft u een vraag? Neem dan vooral contact met ons op.

Interesse?

Heb je interesse in één of meerdere trainingen? Of wil je een offerte aanvragen?

Bel of mail met MEE.
  • veilig trainen